Info - Op het (st)Randje Festival

INFO

WAAR IS HET
Locatie: Strand Noord Aa, Aziëweg, Zoetermeer
Datum: 31 augustus 2019
Tijd: 13:00 – 23:00
Tickets: vanaf € 24,50 koop je hier: TICKETS

Leeftijd
Op Het Randje Festival is een 18+ festival. Hierop kan bij de entree gecontroleerd worden. Neem dus altijd een ID-kaart en/of rijbewijs mee

Eten & Drinken
Er zijn diverse foodtrucks en barren op het terrein aanwezig met een uitgebreid aanbod! Verhongeren of uitdrogen is dus geen optie! Het meenemen van eigen eten en/of drinken is niet toegestaan.

Lockers
Er zijn lockers aanwezig op het terrein.

Oordoppen
Er zijn oordoppen te koop op het terrein.

Lost & Found
Ben je iets verloren? Neem dan even contact met ons op via tijgerstring@ophetrandjefestival.nl met een duidelijke omschrijving van wat je bent verloren en we reageren zo snel mogelijk!

Binnen = Binnen
Je ticket biedt eenmalig toegang tot het festivalterrein.

Toegankelijk voor rolstoelen?
Voor rolstoelgebruikers hebben we het grootste deel van de faciliteiten op het gras geplaatst. Het blijft echter wel een strand, dit kan wat extra trek en duw werk met zich mee brengen voor degenen die vooraan bij het podium willen zijn 😊

Dieren
Was je van plan om met je hond, kat, paard, ezel of stier te komen? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Huisdieren zijn helaas niet welkom op het terrein, tenzij in opblaasbare vorm.

Privacy beleid m.b.t. foto’s en video’s
Met het betreden van het festivalterrein geef je toestemming dat er foto’s van je gemaakt kunnen worden en dat deze foto’s voor publicitaire doeleinden kunnen worden gebruikt. De foto’s van de organisatie zijn terug te vinden op de Facebookpagina:

Kom je met de Auto?
Rij dan naar Strand Noord Aa, Aziëweg, Zoetermeer en volg de standaard parkeerborden en volg de aanwijzingen op van de verkeersregelaars.

Kom je met de fiets?
Je fiets kan je naast het festivalterrein neerzetten op P1 bij het Strand Noord Aa in Zoetermeer. Deze fietsenstalling is gratis, maar voor eigen risico.

Kom je met het OV?
Vanaf Station Zoetermeer: www.9292ov.nl (kan nu nog niet plannen voor 31 augustus)

Vanaf Station Zoetermeer Oost: www.9292ov.nl (kan nu nog niet plannen voor 31 augustus)

Hou voor meer informatie onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten. Via onze social media houden we je op de hoogte van nieuws rondom Op Het Randje Festival.

Heb je vragen mail ons dan: MAIL

Celebrate Safe
Uiteraard hopen we door bovenstaande dat het voor iedereen een fijne en relaxte dag wordt vol feest. Denk je zelf ook een beetje aan je welzijn? Geen idee hoe? Kijk even op “Celebrate safe”

Celebrate Safe
We hanteren net als elk festival wel een aantal huisregels. Niks geks maar gewoon om er met elkaar tof feestje van te maken. Huisregels